Har du lyst til at lave dine egne unikke og personlige smykker? Sådan lyder opfordringen fra Frederikshavn Bibliotek, hvor der lørdag den 22. februar, kl. 14-00-17.00 er Smykkeværksted for store børn og unge.

Kan du lave dine egen smykker? Hvis ikke, kan du lære det i vinterferien, hvor biblioteket inviterer til kreativ workshop – og hvis du kan, så kom og vær kreativ med dine venner.

At lave smykker er altid sjovt og populært! Hvis ikke du har prøvet det før, så kunne bibliotekets workshop være et fint sted at få den første inspiration. Måske har du allerede selv dit helt eget personlige design, eller er på udkig efter nye ideer? – I bibliotekets smykkeværksted har vi glitter, glimmer, perler, frynser, metal og tænger, så du kan prøve kræfter med at lave øreringe, armbånd, hårspænder og nøgleringe, fortæller Iben Melsvik fra biblioteket.

Det er fedt at lave sit eget hjemmelavede smykkedesign, prøve nye ideer af og lave smykker enten til sig selv eller en personlig gave. Der er mange muligheder – og husk, det er kun fantasien, der sætter grænser.

Workshoppen henvender sig til børn og unge på mindst 10 år eller ældre. Billetter til workshoppen finder du på bibl.frederikshavn.dk under Det Sker.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...