Så er foreningen ”Knivholts Venner” igen klar efter sommerpausen med god musik i Østre Lade på Knivholt Hovedgård. Denne gang med irsk musik

Det er årets anden af tre arrangementer med Irsk Folkemusik, og foregår torsdag aften, 8. august, med start kl. 19:00, fortæller Finn Hjortholm fra foreningens bestyrelse.

- Vi er klar igen efter sommerpausen og efter en god start i foråret på årets irske musikaftener med De Galvaniserede Leoparder, følger vi op med endnu et godt navn, nemlig folkemusiktrioen ”Kræn West”, der tilbyder god ægte irsk musik, blandet med gode danske viser, hvoraf nogle er egne kompositioner, .... iblandet gode og underholdende anekdoter, ... ofte af tvivlsom karakter.

Kræn West blev dannet i år 2000, - i starten mest for sjov, - men efter kort tid var populariteten vokset, så det endte med at blive et fulltime-band, der gik fra den ene succes til den anden. Man nåede da også at få udgivet 3 cd´er, inden trioen efter 8 gode år sammen blev opløst, da Peter Sørensen flyttede tilbage til Fyn.

Peter Sørensen og konen kunne alligevel ikke undvære Vendsyssel og flyttede tilbage til Skagen i 2013, og herefter gik der ikke lang tid, inden trioen igen var på banen med de skønne irske sange, - men nu bare på et langt lavere plan, hvad antal spillejobs angår.

- Vi er derfor også glade for, at det er lykkedes os med at få Kræn West til Knivholt, - det glæder vi os virkelig til, siger Finn Hjortholm.

Kræn West består således af følgende musikere: Jens Memphis, Jens Ole Jensen og Peter Sørensen.

Jens Memphis er nok bedst kendt for sit arrangement i ”De Gyldne Løver”, som han var medstifter af. På visitkortet kunne der stå: Komponist, forfatter og multikunstner. Når der optrædes spiller han på diverse fløjter og synger egne tekster.

Jens Ole Jensen er medstifter af ”Schwåmpi´s Venner”, som har huseret på den danske folkemusikscene i mere end 30 år. Foruden at være skolelærer er han også komponist og forfatter. På scenen spiller han på guitar og skulle være den bedste af de tre til at synge, - efter eget udsagn.

Peter Sørensen har i mange år været medlem af ”Fynsk Harmoniforvirring” og ”Fisker Thomas m/venner”. Også han er komponist og forfatter, og når der optrædes spiller han på harmonika og synger.

Aftenen starter sædvanligvis som til jazzaftener med spisning, - medbring selv mad - og så kan man ellers som altid til billige priser købe øl, vand, vin, kaffe, bestik til maden, .. og selvfølgelig også Irish Coffee.

Musikken ”går på” ca. 20:00-20:30, og tilmelding kan ske til Vagn Aage Clemmensen, mobil 4025 9715 eller mail: vagn@clemme-holding.dk ... - og skynd jer at reservere bord i god tid, inden slut med pladserne, anbefaler arrangøren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...