Kæden pegede på Lone og Freddy Larsens butik da årets hædersbevisning skulle uddeles

FREDERIKSHAVN: Lørdag 4. maj klokken 14.30 modtog Christina Pedersen et opkald med et glædeligt budskab fra indehaveren af Kop & Kande på Rådhus Allé, Lone Larsen.

- Du har vundet lodtrækningen om den KitchenAid standmixer, som vi har stående i butikken, lød det positive budskab.

Standmixeren blev sat på højkant tre uger forinden, og alle handlende klubmedlemmer fik et lod med i skålen.

Hele 904 eksisterende og nyoprettede klubmedlemmer valgte at deltage - men den heldige vinder var altså Christina Pedersen.

- Det ligger os meget på sinde, at komme ud over kanten med budskabet om vigtigheden i at handle både lokalt og i en fysisk butik, siger Lone Larsen.

- Vi skal værne om det lokale handelsliv, og bakke op så meget som overhovedet muligt. Mangfoldigheden og udvalget af butikker er en vigtig brik for byens ve og vel i årene fremover. Frederikshavn har mange spændende butikker, og vi skal gerne kunne tiltrække endnu flere så byen holdes levende, siger hun.

I Kop & Kande er det indehaverne selv, der ejer butikkerne. Det gør dem til levende brikker i bybilledet, da man som selvstændig isenkræmmer frit kan tilpasse sig tendenser og aktiviteter i lokalområdet.

Byens lokale Kop & Kande ejes af Lone og Freddy Larsen,

Og der har været rigtig mange aktiviteter i og omkring forretningen gennem de 13 år, de har drevet butikken.

Ved festlighederne efter kædens generalforsamling lørdag d. 9. marts i Århus, modtog Lone og Freddy Larsen i øvrigt hæderen som ”Årets Kop & Kande butik 2019” foran landets øvrige 95 butikker.

- Vi er pavestolte over at have hevet lige netop den udmærkelse med hjem til pigerne i butikken og til Frederikshavn i det hele taget, siger Lone og Freddy Larsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...