Hold påskefrokost med hele Danmark, selv om du sidder alene derhjemme

KOMMUNEN: Danmark er lukket ned, og årets påskefrokost bliver ikke den velkendte sammenkomst med familie og venner.

Men selvom coronavirus har vendt op og ned på hverdagen, skal der være plads til at hylde fællesskabet og vores højtider, mener Aalborg Akvavit og Gastromand.dk.

Derfor inviteres du og alle dine venner til at deltage i en virtuel påskefrokost søndag 12. april fra klokken 13 til 16.

Hele oplevelsen deler I med hinanden og resten af Danmark under #Danmarksstørstepåskefrokost på Instagram og Facebook.

Og selvom du ikke skal lave mad til mange, lægger initiativtagerne op til, at du alligevel skal forkæle dig selv og din husstand med gode påskeklassikere. Gastromand.dk går forrest i forberedelserne og deler løbende deres bud på årets påskeretter, mens Aalborg Akvavit guider dig til påskeskænken.

- Det kan godt være, at Corona-krisen forhindrer os i at mødes fysisk, men vi nægter at lade en pandemi holde os fra at have en klassisk påskefrokost med gode venner - sammen, hver for sig. Og vi er overbeviste om, at mange har det som os. Så i år er vi nødt til at være lidt kreative, siger Frederik Lundberg, der er en del af teamet bag Gastromand.dk, i en pressemeddelelse.

Du kan hente opskrifter på Gastromand.dk, og du kan følge arrangørernes forberedelser til det virtuelle påskebord på Radio NOVA.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...