Ældre Sagens lokalafdeling inviterer +65-årige til koncert med Johnny ”Kandis” Hansen.

Ganske gratis kan alle +65-årige se frem til en aften med et sandt overflødighedshorn af hits, når Johnny KANDIS Hansen går på scenen i Det Musiske Hus i Frederikshavn tirsdag den 3. november kl. 19.00.

Her vil den populære musiker optræde med både Kandis-hits som ”En lille ring af guld, Det´dit navn, Når jeg tænder lys i mørket” samt andre kendte evergreens som ”Kærligheden kalder og Volvo B18”.

Det gratis arrangement er kommet i stand takket være midler fra staten, der har gjort det muligt for Ældre Sagen at lave aktiviteter i samtlige 215 lokalafdelinger over hele landet, så alle over 65 år kan deltage gratis.

Tidligere seniorarrangementer rundt i landet har været alletiders oplevelse for både arrangører og Johnny Hansen. Arrangørerne udtrykte stor tilfredshed med Johnny Hansens jordnære og professionelle måde at optræde på, og Johnny Hansen nød at komme rundt til de mindre steder med publikum i øjenhøjde.

Max. 218 personer er der plads til, og tilmelding er efter ”først-til-mølle-princippet”.

Tilmelding senest 27. oktober via bookingsystemet på hjemmesiden hos Ældre Sagen Frederikshavn-Læsø eller Carsten Jensen på telefon 21181755 eller Palle Mølholt på telefon 28196932.

I pausen er der mulighed for drikkevarer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...