Atter engang afholder Haldbjerg-Vangen Grundejerforening bankospil i Maskinhallen i Frederikshavn.

Det er efterhånden blevet en årligt tilbagevendende begivenhed med bankospillet for foreningens medlemmer og det store fremmøde de foregående år tyder på, at det er en populær aktivitet i den foretagsomme forening.

Det er grundejerforeningens kasserer, Margit Pedersen, der med kyndig hånd leder slagets gang og samtidig er opråber under spillet. Der er et væld af store, flotte præmier, nogle er indkøbt til formålet mens andre er sponsorerede, og der er præmier, der passer til alle aldersgrupper, så børnene er meget velkomne sammen med forældrene.

Grundejerforeningens formand, Bjarne Krogh-Pedersen, pointerer at det ikke er en overskudsforretning for foreningen at spille banko. Han siger: ”Vi ser bankospillet som en aktivitet for vore mange medlemmer, helt på linje med de øvrige tiltag i årets løb, og det er bestemt ikke hensigten at nogle af vore aktiviteter skal give overskud. Rent faktisk budgetterer vi med et underskud på mellem 1.000,- og 2.000,- ved bankospillet.”

Han fortsætter:

”Der er ganske vist deltagerbetaling for bankoplader og amerikansk lotteri, ligesom vi sælger kaffe med blødt brød i pausen, men vi bruger rigtig meget på indkøb af de flotte præmier, så vi vil aldrig nå op på et overskud.”

Spillet starter fredag den 1. november kl. 18.30 præcis, men er altså forbeholdt medlemmer af Haldbjerg-Vangen Grundejerforening. Vil man deltage i det store spil skal man tilmelde sig hos Margit Pedersen inden 30. oktober.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...