Lad bilen stå - bus fra 1976 indsættes i juletrafikken

FREDERIKSHAVN: Som noget helt nyt har Knivholt og FREDERIK indgået en aftale med Frederikshavn Turistbusser.

I anledning af julen bliver det den flotte røde veteranlastbil, Scania Vabis fra 1976, som kører i pendulfart mellem Knivholt og Kirkepladsen.

- Takket være Knivholts Venner og FREDERIK, er oplevelsen og turen helt gratis, så vi håber at mange vil lade bilen stå og give børnene en ekstra oplevelse i den dejlige juletid, udtaler handelschef Dan Kobberup

Handelslivet er i gavehumør, så de børn der kører med modtager en nissehue som billet, og dem som vælger at besøge Jul i Kirkeskoven kan fremvise billetten og vælge en julegave i julemandens hus.

Oplevelser i børnehøjde

Til Jul i Kirkeskoven kan man hilse på byens julemand ”Santa Julle”, som gerne fortæller en god historie.

I hele december kan man besøge julemandens hus om eftermiddagen onsdag til fredag eller i weekenderne fra klokken 11 til 14.

I weekenderne er der forskellige konkurrencer og ekstra hygge bl.a. kast med snebolde, grille skumfiduser eller du kan lave en tegning og deltage i konkurrencen om et FREDERIK gavekort på 500 kroner.

Byens suttetræ som venligst er doneret og produceret af smedene på Knivholt står klar i Kirkeskoven, og julemanden hjælper gerne med at aflevere dem samt sende dem til Grønland.

Natteravnsnisserne læser julehistorier i julemandens kæmpestol eller i nissehuset tirsdag, onsdag og torsdag fra klokken 15 til 17.30

I den kommende weekend, 8. og 9. december mellem klokken 12 og 14, byder Nordjyllands Beredskab sammen med FREDERIK på lun risengrød i Kirkeskoven.

Hos Frederikke og Vibeke kan man købe julegodter bl.a. brændte mandler, vafler, varm kakao og gløgg.

Julesalgsboden er holder åbent torsdag og fredag fra klokken 14 til 18 samt fra klokken 11 til -15i weekenden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...