Rock i Frederikshavn på Knivholt er klar med de første tre musiknavne

FREDERIKSHAVN: Med Magtens Korridorer, Burhan G og Keinstein har Rock i Frederikshavn på Knivholt sat et stærkt hold på festivalplakaten som garanter for, at det helt sikkert bliver en fest i 2020.

Og det er selvfølgelig kun starten.

- Jeg er ret godt tilfreds med de første navne, vi offentliggør nu, og jeg kan love alle musikelskere, og alle dem der bare gerne vil hygge sig på Knivholt næste sommer, at der er flere fede navne på vej.

- Det bliver en god dag, hvis man har en bred musiksmag”, siger Casper Høgsted fra Rock i Frederikshavn.

Han er ikke et sekund i tvivl om, at de tusindvis af gæster nok skal få stillet musiksulten

Forberedelserne til næste års 12 timers nonstop musikfest på Knivholt, har været i gang længe.

- Musiksmag er forskellig, det er svært at gøre alle tilfredse, men en ting kan vi se, at vi alle kan enes om, og det er, at vi skal hygge os sammen, når vi står på festivalpladsen til Rock i Frederikshavn.

- Der er dog ingen grund til at sænke forventningerne til musikprogrammet i år, mener Casper Høgsted.

Det bliver et lykkeligt gensyn med et af Danmarks bedste og mest rutinerede rockbands: Magtens Korridorer på scenen næste år til Vendsyssels bedste party under åben himmel.

Glæden bliver helt sikkert ikke mindre, når hitsnedkeren Burhan G igen gæster Frederikshavn.

Burhan G har i flere end 10 år leveret hit på hit på hit og har samtidig leveret nogle af landets mest storslåede og ekstraordinære live shows.

Keinstein er tredje navn på plakaten.

Bandet, der med deres unikke koncept, mener, at langt hår, læderveste, og tunge guitarriffs godt kan gå hånd i hånd med Giro 413 klassikere af Birthe Kjær, Jodle Birger, Teddy Edelmann mfl. Keinstein fortolker dansktop klassikere, som de ville have lydt, hvis de var udført af rockhistoriens største kunstnere, fx ”Vi maler byen rød” spillet af Metallica, ”I en lille båd der gynger” fremført af Europe eller ”Volvo B18” spillet af AC/DC.

Bandet ved, efter 13 år på landevejen og over 250 koncerter, hvad der skal til for at skabe et festfyrværkeri med fællessang, luftguitar og fadøl.

Deres energiske og udadvendte sceneshow sætter gang i gamle som unge, hvad enten man er til de gamle danske tekster, eller de fede 80’er rock og heavy riffs.

Billetsalget skydes i gang til Open By Christmas i Frederikshavn 29. november.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...