Sol og Strand oplyser, at antallet af bookinger i Lønstrup er steget med hele 16 procent i forhold til samme tidspunkt sidste år

HJØRRING: 2019 tegner til at blive et rigtig godt år for Sol og Strand i Skagen og Lønstrup. Kontorerne har fået en ny bureauchef med mange års erfaring inden for udlejningsbranchen, og på nuværende tidspunkt er antallet af bookinger i Lønstrup allerede steget med hele 16 procent i forhold til samme tidspunkt sidste år.

Med Grenen, kunst og en hyggelig feriestemning er det ikke underligt, at mange feriegæster hvert år tager til toppen af Danmark for at besøge Skagen og Lønstrup. Og meget tyder på, at det igen i år bliver en forrygende feriesæson i det nordjyske. Sol og Strands afdelinger i Skagen og Lønstrup kan nemlig byde velkommen til en ny og erfaren bureauchef. Dertil kommer, at antallet af feriehusbookinger er steget i både Skagen og Lønstrup. Særligt i Lønstrup går det godt med en stigning på hele 16 % i forhold til samme tidspunkt sidste år.

- Jeg er kommet til et rigtig godt område med et stærkt hold af gode, rutinerede medarbejdere, og jeg ser derfor frem til et rigtig godt samarbejde i det kommende år. Med medarbejderholdet og de mange bookinger ser det allerede nu ud til at blive en god sæson for feriehusudlejningen i Skagen og Lønstrup, siger Jakob Risager Gravgaard, som er den nye bureauchef hos Sol og Strand i Skagen og Lønstrup.

De to kontorer servicerer feriehuse på toppen af Danmarks vest- og østkyst, dvs. fra Lønstrup op til Skagen og ned til Frederikshavn og dækker dermed feriedestinationer som Nørlev, Tornby, Kjul, Skiveren, Tversted, Ålbæk og Bratten.

Nyt og erfarent hold

Jakob Risager Gravgaard har fem års erfaring fra udlejningsbranchen og stor viden inden for huse og administration. Han har tidligere erfaring fra jobs som rådgiver hos både Sol og Strand i Løkken og Nordvestkysten Feriehusudlejning. Han er uddannet kontorassistent og ejendomsmægler og har desuden arbejdet som ejendomsmægler i Løkken. Han er bosat med familien i Hjørring.

Udover Jakob Risager Gravgaard består holdet i Skagen og Lønstrup af servicetekniker Allan Strandskov, som står for alt det praktiske og yder en stor indsats i forhold til servicering af både feriehusejere og -lejere. Dertil kommer souschef Karin Stemme, som har stor erfaring med drift af kontor og servicering af feriegæster, samt de tre bureauassistenter Ritva Routledge, Lone Hylander og Jane Tøttrup Nielsen, der alle har erfaring inden for udlejningsbranchen.

Karin Stemme startede hos Sol og Strand i 2007 og er nu souschef i både Skagen og Lønstrup. Tilknyttet begge kontorer er også Allan Strandskov og Ritva Routledge, som har været ansat siden henholdsvis 2016 og 2017. På kontoret i Skagen sidder Lone Hylander, der har været ansat siden 2015, og på kontoret i Lønstrup sidder Jane Tøttrup Nielsen, der har været ansat siden 2008.

Christian Heilesen har også været tilknyttet begge kontorer i mange år, hvor han har varetaget de eksisterende husejere. Fremadrettet bliver hans nye funktion at mødes med potentielle nye husejere og drøfte udlejnings- og indtjeningsmuligheder.

Positive forventninger

Sammen med hele holdet ser Jakob Risager Gravgaard nu frem til at gå ind i en ny sæson, og med byernes unikke profiler har han positive forventninger til begge områder i 2019:

- Lønstrup er et kulturelt fyrtårn, som hvert år tiltrækker mange kunstnere, kunsthåndværkere, skuespillere og komponister. Skagen er på den anden side en klassisk feriedestination, som mange danskere i alle aldre kender og forbinder med sol og sommer. Vores to områder har derfor to unikke profiler, som kan være med til at tiltrække forskellige gæster. Det er med til at give gode forudsætninger for feriehusudlejningen i både Skagen og Lønstrup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...