8. marts gælder det for alvor på scenen i Bunken

ÅLBÆK: Premieren på årets ForårsRevy nærmer sig med raske skridt, og hele holdet bag revyen arbejder på højtryk for at blive klar.

Siden nytår har instruktører, musikere og aktører øvet intenst i Ålbæk Kulturhus og i weekenden uge 7 blev koreografierne skabt under kyndig vejledning af Anna Marie Thusgaard. Om ganske få dage, flytter holdet så til Hotel Hvideklit i Bunken, for at indøve indgange og rutiner på scenen, samt få indreguleret lyd og lys.

Mens der lægges sidste hånd på numre, rekvisitter, kostumer mv. til den kommende revy er et 10 mand stort scene- og teknikhold rykket ind i aktivitetshallen på Hotel Hvideklit for at omdanne hallen til et hyggeligt revyteater, hvor vi glæder os til at byde publikum velkommen!

ForårsRevy 2019 – tilbage til rødderne - har premiere fredag den 8. marts og spiller desuden 9., 13., 14., 15. og 16. marts 2019 på Hotel Hvideklit.

I skrivende stund er der solgt godt 80 procent af billetterne, så der er stadig ledige pladser at få alle aftener. Billetter til revyen kan bestilles på www.foraarsrevy.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...