Lions Club Bannerslund har sat alle sejl til en sand fest på Strandby Havn

STRANDBY: Hvert år, når sommerferien nærmer sig, er et sikkert: så er der Fiskefestival i Strandby arrangeret af Lions Club Bannerslund.

Solskin, blæst eller regn – festivalen afholdes i auktionshallen i Strandby - og på kajen, hvis vejret indbyder til det.

Kl. 10.30 åbnes ballet og så går det ellers løs til kl. 16.

Den festlige stemning, musikken, de mange mennesker, åbningstalerne, aktiviteterne i havnen og indendørs og selvfølgelig ikke mindst fiskene og fiskeretterne, lokker hvert år i hundredvis af gæster til havnen i Strandby – og ikke kun fra Strandby/Elling.

Der er mange, der har glæde af overskuddet fra Fiskefestivalen, både lokalt og internationalt.

Nogle Lions sponseringer uddeles på Festivalen. Som regel sender Lions et ungt menneske på et spændende camp i udlandet, unge og gamle i Strandby/Elling og omegn får et skulderklap til mangt et projekt og vi hjælper med unge afrikaneres uddannelse gennem et projekt i Rwanda, blot for at nævne et par indsatsområder.

- Herudover yder vi støtte til katastrofesituationer globalt gennem Danske Lions Klubbers Katastrofehjælp,

Det er altid vigtigt med en interessant åbningstale. Fiskefestivalens åbningstaler bliver i år borgmester Birgit Hansen, som kommer sejlende til fiskefestivalen med Avilda og bliver modtaget med kanonsalut. Det sker kl. 11.

Af programmet kan nævnes: Kåringen af årets Ankermand, som jo altså godt kan være en kvinde, All Workers’ Brassband, åbent skib ved Søværnet på P525 ROTA, børneaktiviteter, herunder rørebassin med fisk og skaldyr fra vore breddegrader, stande, fisk og boder, jazz swing, blues ved Jazz Men Four, udtrækning af gavekort til Arena Nord, uddeling af Lions sponsorat, dagplejernes kaffe- og kagebord, kræmmerboder og harmonikamusik ved Henning og Henrik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...