Fællesskab: Tre timer i selskab med andre kvinder

Det er nu anden gang, at en frivillig initiativgruppe inviterer til arrangementet,

Kvinder i Alle Aldre. Det sker lørdag 23. Februar fra klokken 10 til 13 på Barfredsvej 26, i Frederikshavn.

- Vi ønsker at skabe et pusterum for kvinder, hvor de bliver forkælet. Mange slider og slæber i hverdagen, men vi tror på, at det også er vigtigt, at gøre noget godt og afslappende for sig selv engang i mellem. Vi forsøger netop derfor at skabe en oplagt mulighed for at deltage i et tre-timers arrangement, hvor alle kan være med uanset alder, nationalitet og baggrund, siger Berit Linde, der med et helt team af frivillige er med til at arrangere dagen og løfte opgaven.

Kvinder i Alle Aldre har en vision om at skabe glæde for folk i byen og nærmeste omegn. Derfor laves arrangementer og oplevelser som samler, skaber nye bekendtskaber og netværk samt inspirerer om emner, der har interesse for det bredere publikum - selvfølgelig med fokus på kvinder.

Styling i hverdagen

Til første arrangement var der to mini-foredrag bl.a. om karriere og et andet om børneopdragelse, men denne gang er der nye og andre spændende ting på programmet.

Berit Linde fortæller; ”Vi starter med 45 minutters foredrag ”Skønhed indefra og ud” med Carina Myrup, der er uddannet stylecoach hos Tini Owild.

Det handler om styling i hverdagen, men også om at nedbryde forestillingen om det perfekte og i stedet fokusere på, at vi alle har en skønhed inderst inde, som skal ud. Vi har også en kunstudstilling fra en ung lokal kunstner, Tanja Brandasker og så er der åben i Genbrugsbutikken, hvor der er ekstraordinære gode tilbud i dagens anledning. Til sidst afsluttes arrangementet med en lækker frokost-buffet.

Kvinder i Alle Aldre håber på, at mange kvinder har lyst til at kigge forbi og de forsikrer til gengæld, at der bliver hygge og forkælelse for alle fremmødte.

Det er Frederikshavn Kirkecenter, der skaber rammerne for arrangementet, som afholdes i den hyggelige café. Arrangementet afsluttes med en lækker frokost-buffet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...