Der har været byggerod i Ravnshøj - men nu er det slut

RAVNSHØJ: Der har været byggerod i kulissen de seneste par uger i Kiosken i Ravnshøj, men nu er der lagt 15 kvadratmeter til den lille kiosk.

Den nye afdeling kommer til at forhandle to ting: brændsel og hestefoder.

- Sidste vinter begyndte vi i samarbejde med en lokal leverandør at forhandle træpiller, hvilket langt oversteg vores forventninger. Vi var ikke i tvivl om, at det skulle vi gøre mere i, og vi fik også med en rigtig god ide til, hvad det kunne kombineres med, siger kioskejer Michael Thomsen om udvidelsen af kiosken.

Kiosken har således indgået samarbejdsaftale med, er det internationalt anerkendte firma Pavo, der leverer foder til heste..

- Vi har i et stykke tid ledt efter det rigtige sted at etablere en ny forhandler i Vendsyssel, siger Morten Dueholm Larsen, salgsleder hos Pavo.

- Her hos Michael i Ravnshøj har vi - udover en rigtig god og central placering - også fundet et sted, hvor service og engagementet er i top. Vi har ved de par besøg, vi har været på heroppe, kunnet konstatere, at det er en forretning med et rigtig godt kundeflow, og vi er helt sikre på, at hesteejerne her i Vendsyssel får stor glæde af at kunne hente vores produkter her i Ravnshøj.

Salget af træpiller skal i år udbygges med træbriketter.

- Fyringssæsonen starter for alvor i løbet af september. Her og nu er det dog et marked, der har lidt udfordringer efter sidste års våde sommer og dette års knastørre sommer. Men vi skal nok komme i mål med vores planer, siger Michael Thomsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...