Den nye kikkert i udsigtstårnet skal være med til at booste Strandby over for turisterne

STRANDBY: Strandby Havn får inden længe monteret en ny flot kikkert, som skal være med til at booste turismen i området - og sker det inden 7. december, så kan man måske følge julemandens ankomst til havnen.

Den nye kikkert bliver monteret i Strandbys nye udkigstårn, der allerede er blevet en populær attraktion for strandbynitter og turister.

Og netop turisterne er i fokus - for turismen blomstrer i Strandby, og det er ikke en udvikling, som er kommet af sig selv.

Det er frugterne af en målrettet indsats gennem flere år, som lokale ildsjæle har lagt helhjertede kræfter i.

Det fokuserede arbejde med turismeudvikling har udmøntet sig i en perlerække af succesfulde tiltag: ”Sjov på Strandby Havn”, flot havneterasse, et stort solsejl og senest et nyt udkigstårn ude ved de ”Røde Huse”, som er blevet en populær attraktion.

Den nye kikkert er kommet til med hjælp fra Nordjyske Bank.

- Det er en stor fornøjelse for os at arbejde med turismeudvikling i Strandby, for her er nogle stærke ildsjæle, som står sammen for at skabe vækst. Vi har et vældig godt samarbejde med strandbynitterne, som altid ser muligheder frem for begrænsninger. Med etableringen af det nye udkigstårn og kikkert kan gæsterne nu få endnu flere oplevelser i Strandby området – også uden for sæsonen, siger turistdirektør René Zeeberg fra Turisthus Nord.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...