Hvis man går og tror at aktiviteterne på kommunens aktivitetescentre, kun er håndarbejde for byens meget gamle borgere, må man tro om igen. Centrene tilbyder masser af aktive og kreative aktiviteter for borgere der får pension eller er fyldt 60 år.

Og netop I værkstederne på de tre aktivitetscentre; Rådhuscentret, Bangsbo Aktivitetscenter og Strandby aktivitetscenter har borgere og personalet i september og oktober, arbejdet med ler ud fra en fælles inspiration omkring fugle. Ca. 20 borgere har kreeret 34 flotte og fantasifulde bud på fugle ud fra emnet. Det er farvestrålende fugle i alle størrelser og faconer, med mange sjove udtryk. I samarbejde med PGU- Produktions Grund Uddannelsens metalværksted er der lavet helt specielle metalben til fuglene.

Irene Frøsig, som er udviklingsarbejder på aktivitetsområdet fortæller om udstillingen:

- Vi kan desværre ikke holde en fernisering p.g.a. corona, men vi håber at mange vil kigge forbi biblioteket for at se fuglene. Vores kreative fuglekreatører, glæder sig meget til at vise deres arbejde frem. Vi har haft det så sjovt med at lave fuglene, og vi vil gerne at de kan være med til at åbne øjnene hos flere borgere, for hvor mange spændende tilbud der er på centrene.

- Mange tror at det kun er for meget gamle personer, men kommunens 13 aktivitescentre har masser af spændende aktiviteter på programmet for damer og mænd - både fysiske aktiviter som dans, gymnastik og yoga, men også masser af kreative aktiviteter som fx musik, keramik, glas, kunstmaling, strikning, knipling, decopage og meget mere. Der arrangeres også fællesture, og man bliver en del af et hyggeligt fællesskab. Det koster ikke noget at deltage, ud over at man skal betale for de materialer man bruger fortæller Irene Frøsig.

Har man lyst til at se de flotte fugle, så udstilles de på Frederikshavns Bibliotek & Borgerservice fra den 31.okt til den 13.nov.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...