Elever fra eventteknikeruddannelsen sætter lys på tre bygninger torsdag aften

FREDERIKSHAVN: De har gjort det før. Faktisk en gang om året i de sidste seks år, har eleverne på eventteknikeruddannelsen på EUC Nord kastet sig over nogle af byens bygninger og for et par timer givet Frederikshavns indbyggere mulighed for at opleve dele af byens kulisse i et helt nyt lys.

Torsdag 24. januar, gør vi det igen, hvor tre af af Frederikshavns mest ikoniske bygninger, Iscenter Nord, Krudttårnet og Frederikshavn Kirke, bliver badet i lys.

Det er eleverne fra Eventteknikeruddannelsens 3. årgang med lysspeciale, der med inspiration fra deres underviser, Carl Koytu, arbejder med bygningerne.

Lysholdet består af ni studerende, som er på et 10 ugers skoleophold på EUC Nord, men i praktik over hele landet.

Iscenter Nord:

Mads Jelvard, ETP Aps. Hvidovre; Magnus Lang Sandberg Pedersen, AV-Center A/S, Odense; Magnus Klebæk Karlsson, Musikhuset Aarhus.

Krudttårnet:

Jakob Balsby Krøyer, AKKC; Mikkel Frøtorp, Dansk Lyd- og Lys A/S, Odense; Oliver Sander Toftlund Hansen, Allstage Aps., Varde; Asger Lindenskov Mathiasen, Nordic Rental A/S, Løsning.

Frederikshavn Kirke

Maiken Sørensen, Litecom A/S, Kastrup; Emil Krog, Portalen, Greve; Frederik Juul Rasmussen, Prikken Aps. Bagsværd.

Ses fra klokken 19 til 21

Arkitektonisk belysning indgår som en del af pensum på Eventteknikeruddannelsen. Derfor får frederikshavnere - og andre interesserede - denne lille unikke oplevelse.

Lyssætningen kan ses fra klokken 19 til 21 24. januar.

Elever og lærer vil være til stede, og uddyber gerne de tanker der ligger bag teknik og design.

Eventteknikeruddannelsen er en fireårig erhvervsuddannelse, udviklet på EUC-Nord Frederikshavn. Uddannelsen har to specialer: Lydteknik og lysteknik. Uddannelsen blev godkendt i 2007, og siden 2011 har EUC-Nord leveret uddannede teknikere til hele den danske kultur- og underholdningsbranche. Dags dato er 120 lærlinge tilknyttet uddannelsen i Frederikshavn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...