Stemningen var god, da beboerne i LeveBo Bangsbo var inviteret til kaffe og korsang. Ældre Sagens Sangkor Sæby gav publikum en musikalsk oplevelse med velkendte sange, som både beboere og personale kunne synge med på.

Ja glæden var stor, da Ældre Sagens Sangkor fra Sæby kiggede forbi LeveBo Bangsbo torsdag den 30. januar. De 30 korsangere satte ekstra kolorit på en grå januar dag til glæde for husets beboere og personale.

- At sangkoret kommer på besøg, betyder meget for os alle i LeveBo Bangsbo, det gælder både beboere og personale. Vi har fokus på at få mere livsglæde ind i dagligdagen, og det er netop det, som sang og musik kan. Det samler os og skaber glæder”, siger Kirsten Bagnkop Wellejus, plejecenterleder Bangsbo, Frederikshavn Kommune.

Beboerne sang lystigt med på sange som ”Jeg ved en lærkerede” og ”Plukker anemoner i november”, som de kender fra deres ungdom. Alle kunne nynne med på melodierne, og de fleste huskede også teksterne. Melodierne kaldte minder frem hos Poul Sørensen, der i sine yngre dage spillede harmonika i et lille orkester sammen med sine brødre til baller i forsamlingshuse og private fester.

Livsglæde på programmet

I Bangsbo LeveBo er der i årets løb mange arrangementer på programmet, der fremmer livsglæden og styrker fællesskabsfølelsen blandt beboerne. Den første onsdag i måneden får Bangsbo LeveBo besøg af en trio, der spiller op til dans, og det er et populært indslag i beboernes hverdag.

- Som et nyt tiltag arbejder vi på at få en venskabsklasse, for at børn og beboere kan få en masse positive oplevelser sammen. Skulle der være andre børn, unge og voksne derude, som har lyst til at komme og glæde vores beboere, så kontakt mig. Jeg kan love et meget taknemmeligt publikum”, siger Kirsten Bagnkop Wellejus.

Fakta

LeveBo Bangsbo består af 10 demensboliger og 20 plejeboliger beliggende tæt på Bangsbo Skov i Frederikshavn.

Ældre Sagens Sangkor Sæby har ca. 32 medlemmer. ÆSK, som koret kalder sig, er et blandet voksenkor under Ældresagen i Sæby.

Koret ledes af musiklærer Dina Flyvbjerg .

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...