GF gav overskudspris til de unge naturvogtere

FREDERIKSHAVN: Torsdag blev Junior Ranger, Frederikshavn et stort skulderklap rigere, da de entusiastiske unge mennesker modtog forsikringsselskabet GF Nords ”Tak for dit overskud”-pris for deres entusiasme og vilje til at lære om naturen og deres indsats for at bringe deres viden videre til andre børn i Frederikshavn.

Hvad der blot skulle have været en helt almindelig skoledag for Rangerne, blev til en dag de unge Rangere husker, da GF Nord i dag overrakte ”Tak for dit overskud”-prisen til de engagerede unge mennesker og deres lærermester, Bo Storm.

Med GF Nords ”Tak for dit overskud”-pris fulgte et beløb, som kan bidrage til, at gøre dagligdagen lidt lettere for Rangerne.

- I bruger jeres fritid til at lære mere om naturen, og I bruger jeres fritid til at engagere og fortælle andre børn om naturen.

Med viden om naturen er det meget mere spændende at færdes i naturen, så I er også med til at få flere ud i den friske luft.

I har i høj grad fortjent denne pris, sagde Jens Jørgen Vinther, der er formand for bestyrelsen hos GF Nord, ved overrækkelsen af prisen.

Udover Rangerne får tre andre foreninger og privatpersoner en anerkendelse fra GF Nord.

Alle modtagerne er nomineret af folk i lokalområdet via GFs hjemmeside, og den endelige udvælgelse af modtagere har GF Nords lokale bestyrelse stået for.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...