Paradiskajen bliver garanteret fyldt med artige børn søndag 15. december

FREDERIKSHAVN: Julen nærmer sig med hastige skridt, og i den kommende weekend er der da også utallige julearrangementer over alt i i Frederikshavn.

Men et af de absolut allervigtigste, hvis man er et glad og troskyldigt barn, er julemandens endelige ankomst til Frederikshavn.

Nu har Santa Julle ganske vist været i sin nye bolig i Rådhusparken gennem november og december, men søndag sker det så for alvor, som et bevis på, at vi nu går ind i den virkelige alvorlige del af julens forberedelser - nemlig hele logistikken omkring pakkeleveringer.

Søndag 15. december klokken 13 ankommer juleskibet W. Klitgaard nemlig til Paradiskajen ved Læsøterminalen med julemanden - Santa Julle himself.

Og bliver det ligesom sidste år, så gælder det altså om at finde de varmeste trøjer og jakker frem for søndagen for et år siden bød på en stiv østenvind, der føltes frysende koldt selv om der stod plusgrader på termometret.

Og med de vejrforhold, vi har haft dette år, så er der næppe tvivl om, at det enten vil blæse en halv pelikan eller også dryppe på os.

Men når man er bysbarn er det jo bare en del af hverdagen, så derfor fyldes kajkanten hvert eneste år med store mængder af juleglade børn.

Tordenskioldgarden vil skabe en skøn melodisk julefest som en smuk modtagelse af Santa Julle med følge af nissemor og alle nissebørnene.

Efter ankomsten vil Santa Julle åbne for sin store sæk og dele godter ud til børnene inden han sætter gang i et juleoptog, der med Tordenskioldgarden i spidsen har kurs direkte mod Scandic The Reef.

Her bliver alle børnene traditionen tro budt inden for til juletræsfest, hvor der er lagt op til nogle dejlige timer sammen med Santa Julle, nissemor og alle nissebørnene.

Der er dans om juletræet, hvor Tenna og Ulla akkompagnere de udvalgt klassiske og børnevenlige julesalmer.

Efter dansen vil der til alle fremmødte børn være store gratis godteposer.

- Vi håber at den populære og traditionsrige jule-event igen i år vil tiltrække omkring 350 børn, som får en hyggelig juleoplevelse, siger handelschef Dan Kobberup, FREDERIK, der samtidigt understreger at uden det lokale og stærke samarbejde med Santa Julle, Scandic The Reef, Frederikshavn Havn og Føtex Frederikshavn ville denne juleevent ikke kunne have været løftet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...