Den nye legeplads er anlagt og Park & Vej arbejder på højtryk for at få det sidste klar til juletræstænding

FREDERIKSHAVN: Der bliver rigtig skruet op for julestemningen, når det store norske juletræ og Julemandens nye hus får plads i Rådhusparken i Frederikshavn, med åbning 29. november.

- Vi har længe arbejdet hen imod en omdannelse af Rådhusparken.

- Nu begynder visionerne endelig at blive til virkelighed. Snart kan de store maskiner rykke ud, og julestemningen kan rykke ind.

- Den nye park kommer virkelig til sin ret, og alle de børn, der har glædet sig til at indtage den nye legeplads, kan også komme til, når maskinerne er væk om en uges tid, siger Marie Staal, arkitekt ved Park & Vej, Frederikshavn Kommune.

Meningen med den nye Rådhuspark er netop, at den skal invitere til liv, leg og ophold. For alle. Året rundt.

Og det her er et rigtig godt eksempel på, hvordan parken bliver et nyt samlingspunkt i midtbyen.

- Alt det vi kender fra ”Jul i Kirkeskoven” med Julemandens hus, juletræer, sjove konkurrencer og børn, der har mulighed for at aflevere sutter til julemanden, bliver i år samlet i Rådhusparken - og vi håber, at rigtig mange børn og voksne vil være med til at sætte gang i julefesten. Alle er velkomne, siger Dan Kobberup, handelschef i FREDERIK.

Julehyggen indtager Rådhusparken 29. november med gratis risengrød kl. 16, og herefter vil Julemanden gerne have hjælp til at tænde det store juletræ kl. 17 midt i Rådhusparken.

Parken har gennem to etaper været under ombygning.

Nu er legepladsen anlagt og den nye stiforbindelse står sammen med markedspladsen færdig i næste uge.

Den tredje og sidste etape, der retter sig mod teenagerne sættes i gang i begyndelsen af næste år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...