Julemarked på skolen 30. november

Der er travlhed og stor aktivitet i Jerup Landsbycenter i disse uger.

- Alt skal være klart til det store julemarked den 30. november på Jerups gamle skole, fortæller Nina Jensen.

- Det er Jerup Landsbycenter der i samarbejde med Privatskolen i Jerup inviterer til stort julemarked, fortæller skoleleder Morten Christensen, der sammen med Nina Jensen er tovholdere for årets julemarked.

Der bliver lavet julepynt og julegodter af skolen elever, og der klargøres til de mange aktiveteter, som gæsterne kan opleve i skolens gange og klasselokaler.

- Hvis du vil i julehumør, så bliver der masser af inspiration at hente, fortæller Nina Jensen.

- Ved julemarkedet vil der være mange forskellige boder med brugskunst, loppefund, julepynt, samt smagfulde oplevelser, og mange af tingene er lavet af privatskolens elever. Hvis man mangler et juletræ kan det også købes i skolens gård, og leveres til hjemmet, hvis man altså bor i Jerup.

I privatskolens hal vil der være aktiviteter for børnene. Skolens elever vil være med til at lege i hoppeborgen og på skaterbanen, hvor man kan medbringe sit eget løbehjul.

Hvis man er den kreative type er det også muligt, at lave sin egen juledekoration og julepynt. I Julecaféen kan man hygge med familie og venner over kaffe, gløgg og andre julegodter til rimelige priser.

Julemanden har også lovet at kigge forbi med sin store julegodte-pose og vil dele ud til både store og små. - Så kom til den gamle skole i Jerup og oplev julehyggen, se Privatskolen og ikke mindst for at gøre nogle gode juleindkøb før naboen.

- Vi glæder os til, at byde alle velkommen til det store julemarked i Jerup, hvor vi og alle børnene opfordrer til at man medbringer det gode humør, slutter Morten Christensen.

Arrangementet finder sted lørdag den 30. november 2019 fra kl. 11 til 16.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...