Jesper Højberg er opvokset i Tolne præstegård og har haft hele verden som arbejdsplads for både udenrigsministeriet og FN

SINDAL: Torsdag den 27. februar gæster journalist og antropolog Jesper Højberg Sindal Sognehøjskole.

Jesper Højberg er opvokset i Tolne præstegård og har haft hele verden som arbejdsplads for både udenrigsministeriet og FN.

Han er stifter af og direktør for organisationen International Media Support, der med en stor international medarbejderstab arbejder for at fremme den gode og relevante journalistik ude i verden, bl.a. som modvægt til falske nyheder.

De mange arbejdsår ude i verden har givet anledning til en række refleksioner over betydningen for os mennesker af det lokale fællesskab, det nationale og det globale - og hvordan disse forskellige dele og niveauer af vores liv hænger sammen, og hvilken betydning de hver især har for os mennesker.

Foredraget vil desuden via konkrete fortællinger og med billeder fra den store verden tematisere det, der særligt kan betragtes som en dansk og nordisk tilgang til samarbejde og skabelsen af konkrete resultater i meget vanskelige og konfliktramte dele af verden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...