Folkekære Johnny Hansen fra Kandis optræder solo i Rådhuscentret

FREDERIKSHAVN: For få måneder siden kunne dansebandet Kandis fejre 30-års jubilæum, mens forsangeren Johnny Hansen kunne fejre sit 35-års jubilæum.

Han startede allerede som 18-årig i orkestret Airport, hvor han spillede guitar. Da erhvervede han kørekort og var i lære som elektriker, men da Airport blev opløst, dannede han Kandis sammen med tre andre, og resten er velkendt historie.

- Fanklubben tæller i dag mere end 2500 medlemmer, så mange fra Frederikshavn og omegn er uden tvivl blandt, fortæller Grethe Jensen fra Ældre Sagens lokalafdeling, der nu har skabt kontakt til Johnny Hansen, solo, der kommer til Frederikshavn torsdag den 25. april for at være underholdning til arrangementet “Danmark Spiser Sammen”, som afvikles i Rådhuscenter Frederikshavn på Parallelvej.

- Her byder Johnny Hansen på et overflødighedshorn af kendte Kandishits og nogle enkelte af sin fars mange hits.

Aftenen starter med en festmiddag, bestående af forret med hønsesalat på ananas, efterfulgt af hovedret: Wienerschnitzel med tilbehør. Der serveres et glas vin til menuen.

Når denne lækre menu er indtaget, og klokken er blevet 19.45, går Johnny ”Kandis” Hansen på scenen. Der kan maximum være 150 deltagere, og det er først til mølle, slutter Grethe Jensen.

Alle er velkommen og bindende tilmelding skal ske til Grethe Jensen eller Palle Mølholt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...