frederikshavn: Det er gået stærkt siden Steffen Johansen i 2016 startede med værksted på hjemme adressen i Understed, ved siden af sit arbejde på værftet. Det lille værksted med én lift blev hurtigt for lille og i 2017 valgte han at gå fuldtid ind i autobranchen, og flyttede til Frederikshavn i de flotte lokaler på Maigårdsvej, som tidligere husede bl.a. Toyota og ADS Biler.

Nu har Steffen udvidet yderligere ved køb af nabofirmaet Frederikshavn Bilpleje og Polércenter efter Kai Byrdal, som havde drevet virksomheden de sidste to år.

Johansens Autoservice, der beskæftiger 3 svende og en lærling, kan dermed udover normal værksteds- og autoservice også tilbyde polering, klargøring og bilpleje, fx den populære fredags-vask, hvor bilen får en luksusvask og indvendig støvsugning af bund for kun kr. 250,-.

Steffen har ekstra hjælp i firmaet af sin kæreste Janne Mikkelsen, der udover at passe sit arbejde hos Skat i Hjørring, hjælper til med det administrative arbejde.

- Vi har ikke været særligt påvirket af corona. De første par uger efter nedlukningen, var vi lidt nervøse, men så kom der fuld gang i den igen og nu har vi rigtig travlt. Mange havde god tid til at få lavet service på fx bil nummer to. Vi tilbød også at vi kunne hente bilen hos kunden, hvis man ikke havde lyst til at skulle ud fortæller Janne mens Steffen har travlt med at polere i værkstedet.

Johansens Autoservice er en del af Hella Servicepartner. Som servicepartner kan man servicere og reparere alle typer af bilmærker efter bilfabrikanternes forskrifter. Der anvendes reservedele af samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken, og man er sikret 3 års garanti på alle nye reservedele. Får man bilen serviceret i garantiperioden, er man samtidig sikker på at beholde din fabriksgaranti.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...