Cosmos Trawl fik tre medarbejdere ved sidste års messe

FREDERIKSHAVN: Virksomhederne viser stor interesse for at deltage på Frederikshavn Kommunes Jobmesse i Arena Nord 13. marts.

45 virksomheder har allerede sikret sig en stand og dermed muligheden for at møde deres nye medarbejdere.

Cosmos Trawl fik tre nye medarbejdere i nettet sidste år. Nu prøver de igen

Jobmessen i Arena Nord i Frederikshavn har ét klart formål: At få skabt flest mulige ”match” mellem virksomheder og jobsøgende. For Cosmos Trawl lykkedes det at få tre match, da de deltog i Jobmessen i Frederikshavn i 2018. Nu er de med igen for at finde to-tre match til nye jobs i virksomheden:

Positiv oplevelse

- Vi var positivt overraskede over, hvor mange jobsøgende, der kom til messen sidste år, og hvor bredt feltet var både i forhold til aldersfordeling og kompetencer. Det var over forventning, at det lykkedes os at finde tre match, hvoraf vi har ansat de to: En mand på 30 med en erhvervsfiskeruddannelse og en ung mand på 23, der havde afsluttet grundforløbet som tømrerlærling, siger administrerende direktør Michael Lassen, Cosmos Trawl.

Gratis at udstille og deltage

På messen kan de jobsøgende aflevere CV og præsentere sig selv for virksomhederne. Det er gratis at deltage for alle, og de deltagende virksomheder får en stand stillet til rådighed, hvor de får mulighed for at møde den rette kandidat, og de kan se, hvordan vedkommendes kompetencer kan blive en gevinst for virksomheden.

Hos Cosmos Trawl forventer man igen at få gevinst med hjem fra messen.

- Vi prøver lykken på messen, fordi vi ved, at der kommer jobsøgende, som har den profil, vi søger. Vi er på udkig efter jobsøgende, der ved noget om fiskerierhvervet. Det kan være nogen, der har fiskeri som hobby. Eller det kan være en sejlmager, der er fiks på fingrene og kan sy de mange små masker, der udgør det kæmpe store bygningsværk, som et moderne fiskenet er. Vi er en servicevirksomhed, og det kræver, at man kan tage fra, og man er fleksibel. Er de ting på plads, så skal vi nok sørge for oplæringen, siger administrerende direktør Michael Lassen, Cosmos Trawl.

De sidste ledige pladser

Mange virksomheder har allerede meldt sig til Jobmessen 13. marts i Arena Nord, men der er stadig få ledige pladser tilbage.

- Vi er rigtig glade for, at så mange virksomheder bakker op om messen. Det er et udtryk for, at der er masser af jobåbninger og muligheder for at lave ”match” med nogle af de tusind jobsøgende, som vi venter, der kommer på messen. Vi står fra Jobcenter Frederikshavn klar til at hjælpe på stedet med at afklare de fleste spørgsmål om kursus eller anden opkvalificering, hvis en ledig jobsøgende har et bestemt job i udsigt, siger Mette Krog Dalsgaard, jobcenterchef, Frederikshavn Kommune.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...