Efter 10 år som selvstændig søger Jens Nørgaard nye udfordringer.

Med et ønske om større fokus på IT-support til erhvervslivet i Nordjylland, flytter JN Computer nu ind i HJ kontorcenters lokaler.

Fusionen er en naturlig overgang, efter flere års godt samarbejde, med at servicere fælles kunder.

Jens Nørgaard har længe gerne villet lægge flere kræfter i support til virksomhederne og mindre kræfter i butikkeDa tiden nu var moden, og butikken kunne afvikles nænsomt, var valget ikke svært.

Flytningen vil være tilendebragt d. 1. april 2020 og butikken i Danmarksgade vil i den forbindelse have sidste åbningsdag d. 27/3-2020, evt. tidligere.

JN Computer vil i butikken køre udsalg i feb. og marts, så hold øje med den gode handel på deres Facebookside eller i butikken.

Reklamationer og garantisager kan fra 1-4-20 indleveres i HJ Kontorcenters butikslokaler.

For alle nuværende erhvervskunder, vil der ikke være nogen forandring i den daglige arbejdsgang.

Jens Nørgaard tager sin trofaste medarbejder Mikkel Rasmussen med, så Mikkel sidder stadig klar ved telefonen, og IT afd. vil have sit eget kontor og værksted i HJ Kontorcenters lokaler på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn.

Jens Nørgaard og Mikkel Rasmussen starter i HJ Kontorcenter d. 1 April - med samme tlf. numre.

Jens Nørgaard siger tak til alle de dejlige privatkunder, som har støttet butikken siden åbningen i 2010.

Samtidig glæder han sig nu til at kunne bruge al sin energi på sine erhvervskunder og glæder sig til de mange nye kunder, der venter i fremtiden.

HJ Kontorcenter ønsker JN Computer velkommen i deres lokaler, og de glæder sig til et endnu tættere samarbejde med Jens Nørgaard og Mikkel Rasmussen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...