Sommeren er næppe over os, men Sind er begyndt at sælge billetter til to timers julestemning

FREDERIKSHAVN: Sinds traditionsrige julekoncert 1. søndag i advent, bliver i år med Jette Torp og band.

Det sker i Abildgård Kirke og hvis man ikke lige har styr på, hvordan adventen falder, så er det 1. december.

Med afsæt i Jette Torp’s julealbum, spiller trioen klassiske julesalmer, engelske og amerikanske Christmas Carols samt danske og nordiske julesange akkompagneret af guitar, cello, fløjte, sopransaxofon og det lokale kor - Blue Note Choir - medvirker på nogle af numrene.

Fællessang med publikum bliver en naturlig del af koncerten.

Koncerten indeholder nyere julesange, heriblandt Jette Torps egen ”Julen er tilbage igen” - og netop på denne sang vil det lokale Blue Note Choir medvirke på.

- Julen er mange ting. Den er selvfølgelig hygge, glæde, nærhed og fællesskab, men for mange af os minder julen os måske også om det, der var engang og vækker minder, sorg og savn ekstra stærkt til live i højtiden. Den del vil jeg også gerne berøre på mine julekoncerter, siger Jette Torp, der glæder sig meget til koncerten i Abildgård Kirke.

Med sig har hun Live Johansson og Jan Kaspersen.

Live Johansson turnerer i år med bl.a. Mads Langer, Søren Huss og Bent Fabricius Bjerre, og sidste år medvirkede hun i den store hyldestkoncert “Historien om Købstaden” som blev opført ved Krudttårnet. Hun er i øvrigt også på scenen, når Vartegnet opføres ved Krudttårnet i denne sommer.

Jan Kaspersen rejser for tiden landet rundt med Rasmus Bjerg’s John Mogensen-koncert.

- Koncerten bliver fantastisk, og der er garanti for at publikum kommer i julestemning, siger Carina F. H. Sielemann, der er formand for den lokale SIND-afdeling, som er arrangør af koncerten.

Det bliver knap to timer hvor publikum bliver forkælet med smukke og klassiske julesange.

Overskuddet fra koncerten går ubeskåret til SINDs arbejde i lokalområdet.

Billetsalget er i gang - og billetter kan købes via Billetten.dk eller på Turistkontoret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...