Jazzen har det virkelig godt på vore breddegrader

FREDERIKSHAVN: At jazzen har det godt i Frederikshavn ved man alt om hos Knivholts Venner.

Her i starten af februar var der således 250 jazzglade fans i Østre Lade Knivholt til årets første arrangement, hvor orkesteret River Jazz & Blues Band fuldt og helt levede op til publikums forventninger.

- Det er måske lidt utroligt at vi gang på gang har succes, og hver gang får at vide, at det er det bedste orkester, vi har haft. Det er tegn på vi vælger rigtige orkestre. Næste gang som er den 22 marts, her vil vi uden tvivl få fuld booket, hvad vi kun kan være glade for i Knivholts Venner, siger Mogens Nyeng fra Knivholts Venner.

Han føler at jazzen har det godt her i byen - har et fast og stort publikum, og tager det som udtryk for, at der netop i sidde år bliver holdt flere og flere jazzarrangementer.

- Tag Bangsbostrand kirke, hvor jeg har været flere gange og bl.a. hørt Niels Ole Sørensen med Organic3 eller her først i februar hvor Frederikshavn Kirke bød på koncert med Monica Thomas og Finn Burich i et internationalt sammensat band, som spillede jazz, gospel og blues.

- Og går vi sydpå til Sæby eller nordpå til Skagen, så er situationen den samme. Det kan vi da kun glæde os over, siger Mogens Nyeng, der nu glæder sig til at tage imod igen i Østre Lade fredag 22. marts kl. 19, hvor det er Creol Catz, der spiller op.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...