Koncert: Resterne af The Dubliners giver koncert næste år

The Dublin Legends kigger forbi Frederikshavn 8. februar 2020, hvor de giver koncert i Det Musiske Hus, og billetsalget er allerede i gang.

Glæd jer til en aften i selskab med musikalske legender og velkendte sange og klassikere som ”Whiskey in The Jar”, ”Dirty Old Town”, ”The Wild Rover” og resten af de kendte numre.

Oplev legenderne i irsk folkemusik Sean Cannon, Shay Kavanagh, Paul Watchorn og Gerry O’Connor, når de under navnet The Dublin Legends viderefører arven efter The Dubliners, der stoppede som band, da ”Banjo” Barney McKenna desværre døde.

Drengene ser meget frem til igen at møde og underholde alle deres fans overalt på kloden og vil fortsætte med at spille alle de verdensberømte klassikere, som The Dubliners er kendt for.

Sean Cannon har været medlem af The Dubliners i tæt på 30 år, mens Paul og Shay er nye medlemmer. Samtidigt spillede banjovirtuosen Gerry O’Connor med de berømte Four Men and A Dog, og han har i øvrigt spillet med alt og alle fra Sharon Shannon til Shane MacGowan (The Pogues).

Talrige sessions og albumindspilninger med Barney McKenna er det også blevet til, så det var ganske naturligt, at han trådte til efter Barneys død og medvirkede til at gennemføre den igangværende turné med The Dubliners og således, på glimrende vis, løfter Gerry på smukkeste vis arven efter Barney.

I 2012 fejrede The Dubliners 50 års jubilæum i musikkens tjeneste og modtog en Lifetime Achievement Award fra BBC Radio 2 Folk Awards.

Denne blev fulgt op af en fuldstændig udsolgt UK turné, som kulminerede i en magisk aften i The Royal Albert Hall. Desværre døde ”Banjo” Barney McKenna kort tid efter, og det var et stort slag for både fans og medlemmer af The Dubliners.

Naturligvis fik det, de tilbageværende medlemmer af The Dubliners, til at sætte sig ned og drøfte bandets fremtid.

John Sheahan besluttede, at det efter 50 år på landevejen var tid til at stå af tourbussen og slappe af for en tid.

Men under navnet The Dublin Legends har de øvrige bandmedlemmer Sean Cannon, Shay Kavanagh, Paul Watchorn og Gerry O’Connor besluttet sig for at videreføre den musikalske arv, som blev grundlagt af Ronnie Drew, Luke Kelly, Ciaran Bourke, Barney McKenna og John Sheahan tilbage i 1962.

Seán Cannon - sang, guitar, mandola.

Shay Kavanagh - sang, guitar.

Gerry O’ Connor - Irish Tenor Banjo, fiddle,

Paul Watchorn - vocals, five string banjo.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...