MUSIK i GADERNE: Musikkorps Sæby indbyder til international musikfest 28.-30.juni

SÆBY: Siden 1974 har Musikkorps Sæby hvert tredje år været arrangør af en stor international musikfest. Korpset kan således i dagene 28.-30. juni i år indbyde til den 16. musikfest af slagsen, et arrangement som med årene har vokset sig stadig større og stærkere.

Et arrangement af en sådan størrelsesorden kræver en omfattende planlægning. Man startede for et lille års tid siden med udsendelse af indbydelser til danske og udenlandske orkestre, registrering af indkomne tilmeldinger m.m.m. Arbejdet er blevet intensiveret hen over året for nu, en måneds tid før det hele skal løbe af stablen, at involvere Musikkorpsets bestyrelse, musikudvalg, husudvalg og mange andre frivillige hænder med det mål at give de mange tilrejsende musikere og ledsagere en stor musikalsk oplevelse sammen med forhåbentlig rigtig mange af byens indbyggere og gæster.

Der er til dette års musikfest tilmelding fra ikke færre end 26 orkestre fra fem nationer. Foruden Danmark er det deltagelse fra Norge, Sverige, Tyskland og Polen. Festlighederne skydes i gang fredag med et brag af en koncert på Sæby torv med Stig Rossen og Musikkorps Sæby og sluttes af på Sæby havn søndag aften med en koncert ved Sæbygarden.

I løbet af weekend’en vil man i øvrigt kunne opleve en højtidelig indmarch på Sæby torv lørdag formiddag og ikke mindre end 80 koncerter rundt om på havnen, torve og gader med et musikalsk indhold af vidt forskellig karakter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...