Skal der være fest, så lade det blive fest. The Reef inviterer til festmesse

FREDERIKSHAVN: Fest og farver blander sig med et væld af praktiske råd, når Scandic The Reef søndag 2. juni igen i år åbner hotellet for byens lokale til stor fest- og selskabsmesse.

Dørene åbnes ikke alene til hotellet, men til det væld af muligheder, The Reef tilbyder i forhold til at tone festlighederne præcis efter de ønsker, festens midtpunkt måtte have.

- Det gælder Det Gule Pakhus, Calypso, Cuba, Bahamas og Bonne Nuit, så der er nok at se på og lade sig inspirere af, siger direktør Marianne Bredevang fra Scandic The Reef.

Hundredevis af frederikshavnere har i tidens løb holdt deres konfirmationer, bryllupper, jubilæer, fødselsdage og firmafester på Scandic The Reef. Alligevel er der mange, der bliver overrasket over, at hotellets restauranter og selskabslokaler ikke kun er for hotellets boende gæster.

- Hotellet har en stor mangfoldighed. Vi har rammerne – og ikke mindst erfaringen - til at skabe mindeværdige oplevelser til livets små og store begivenheder, og det er de muligheder, vi gerne vil vise frem, siger Marianne Bredevang.

Ved messen, der åbner søndag 2. juni kl. 13.00, vil man således kunne blive inspireret af de mange forskellige opdækninger, dekorationer og blomster, der er med til sætte stemningen for den store dag.

- Der er selvfølgelig stor forskel på, om du skal holde en barnedåb eller en stor firmafest. Vi nyder at tage hånd om detaljerne, så vores gæster kan få lige præcis den fest, de drømmer om, fortæller Marianne Bredevang.

Deltagerne til fest- og selskabsmessen kan også glæde sig til lækre smagsprøver fra hotellets køkken.

- Vi har et kompetent hold af dygtige kokke, der nyder at kræse om gæsterne med gode madoplevelser – uanset om du ønsker buffet eller en treretters menu med tilhørende vinmenu, fortæller hoteldirektør Marianne Bredevang, der ser frem til en festlig søndag eftermiddag.

Det er gratis at deltage i festmessen og tilmelding er ikke nødvendig.

Fest- og selskabsmessen slutter kl. 16.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...