Hvis du gerne vil tale med en god gammeldags levende billetsælger, så kan du gøre det i Krudttårnet, der sælger billetter i denne uge og det er derfor muligt at gøre en god handel i Krudttårnet og samtidigt få set tårnet indefra.

Køb dine billetter til sommerens to store forestillinger, Angrebet på Marstrand og Krigen om Vartegnet, ved Krudttårnet - i Krudttårnet, så sparer du gebyret i billetsystemet, og oplever Krudttårnet indefra ved samme lejlighed, for du får nemlig adgangsbilletten til tårnet oveni. Det koster normalt kr. 25.- at komme ind og se Krudttårnet.

Der er premiere 8. august på Angrebet på Marstrand, der er et Lystspil/farce af Alexander Sagmo og Troels Engelbrecht.

Angrebet på Marstrand er den nye store friluftsteater satsning under Tordenskioldsdage. De øvrige spilledage er fredag, lørdag og søndag 9. - 11. august.

Historien foregår denne gang i 1719, hvor Tordenskiold står overfor sin hidtil største udfordring. Ellen-Marie og Grip er efter flere “episoder” blevet enige om at Tordenskiold har et alkoholproblem. Tordenskiold er lodret uenig, men for at overbevise dem begge om at det ikke er noget problem, forsøger han at tørlægge sig – hvilket viser sig at være sværere end forventet. Alt sammen imens de står overfor et af de vigtigste slag i Den Store Nordiske Krig: Angrebet på Marstrand og Carlsten fæstning, hvor commandant Henrik Dankwardt udmærket er klar over, at han har kommandoen på Europas mest uindtagelige fæstning!

”Krigen om Vartegnet” er nyskrevet Teaterkoncert om 1970´ernes Frederikshavn med Jimmy Jørgensen, Caspar Phillipson som sangere samt musikerne Live Johansson og Merje Kägu.

Musik og tekster af: Mathias Madsen Munch, Claus Reenberg, Rasmus Madsen Munch og Jan Michael Madsen.

Fægterierne om Krudttårnets skæbne er rammehistorien, og imens balladen mellem lokale erhvervsmæssige og politiske interesser spidser til, fløjter livet i Frederikshavns butiksverden derud af i samme toneart som fløjten på værftet, og med høj puls og cigarføring vælter massive indtægter fra millioner af hel- og halvbeduggede færgegæster ind i kasseapparaterne hver eneste dag.

Du kommer til at opleve en refleksiv vild og varm historie om 70’ernes Frederikshavn, da byen var en af Danmarks største fiskerihavne, oplandsbyerne eksploderede med udstykninger og parcelhus byggerier, og værftet som udvidede så meget, at byens gamle fæstning og vartegn, Krudttårnet, måtte vige og afgive sin historiske plads ved vandet gennem hundreder af år, - ja måtte måske endda rives ned og fyldes i et hul et sted.

Til begge forestillinger kan der bestilles lækker teatermenu til kr. 89.-, som nydes i restaurant telt på havnen, inden forestilling.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...