Bangsbo Freja Stadion skifter navn til Eniig Arena

FREDERIKSHAVN: Det er helt oppe i tiden, at en idrætsklub sælger rettighederne til sin opvisningsbane til en sponsor, som gerne vil profilere sig. Frederikshavn Isstadion hedder eksempelvis Nordjyske Bank Arena, og sådan ses det over en bred kam.

Nu melder fodboldklubben Bangsbo Freja sig ind i selskabet.

Klubben har nemlig indgået en aftale med erhvervsvirksomheden Eniig om, at klubbens stadion i fremtiden kaldes Eniig Arena.

Det er en aftale, som både Eniig og Bangsbo Freja er glade for.

- Det er naturligvis interessant for en virksomhed som Eniig at lave et sponsorat med Bangsbo Freja, for det er en klub, der har et stort potentiale. Freja har mange medlemmer, og dermed mange mulige kunder. Men det er også vigtigt for mig at få sagt, at Eniig gerne vil slå et slag for fællesidrætten. Det er en meget individualiseret verden, vi lever i i dag, og mange unge mennesker bliver stillesiddende foran deres computer. Vi vil gerne være medvirkende til, at de kommer ud og bevæger sig, og derfor passer et samarbejde med Bangsbo Freja ret godt, siger markedskonsulent i Eniig, Tue Carlsen.

I fremtiden hedder Frejas stadion altså Eniig Arena.

- Vi vil faktisk gerne hjælpe Bangsbo Freja med midler til ungdomsarbejdet, men det handler naturligvis helt basalt om markedsføring og omtale. Det er Eniigs fibernet, der står bag sponsoratet, og selvfølgelig vil vi gerne brande os selv gennem aftalen, og det mener vi, vi får gjort med det nye navn. Folk må meget gerne tænke på os, når de tænker internet og den teknologi, siger Tue Carlsen.

I Bangsbo Freja er glæden ved den nye sponsoraftale også stor.

- Vi har så mange projekter, vi gerne vil sætte i søen, men alle ved jo, hvordan klubberne rundt omkring er pressede på økonomien. Så aftalen med Eniig giver os et spillerum til at lave nogle af de aktiviteter, der gør det sjovt at være en del af en klub, siger kasserer Tommy Pedersen .

Aftalen mellem de to parter er allerede trådt i funktion, og for fremtiden skal fodboldfolket altså vænne sig til at frekventere Eniig Arena.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...