LivredderPatruljen kommer på læringsvisit 18. juli

FREDERIKSHAVN: TrygFondens LivredderPatrulje kommer til Palmestranden for at demonstrere, hvordan vi passer på os selv og hinanden, når vi opholder os ved og i vand.

Det sker 18. juli kl. 11-14, og alle børn og voksne er velkomne til at kigge forbi og høre om badesikkerhed og om arbejdet som livredder.

Der er masser af livredderudstyr og mulighed for at løse sjove livredderopgaver, og med appen "Livredder", kan børnene øve sig i livredderdisciplinerne derhjemme både før og efter LivredderPatruljens besøg.

I år er det 20. sæson, at TrygFondens LivredderPatrulje turnerer rundt for at sætte badesikkerhed på dagsordenen gennem lærerige aktiviteter, som børn kan prøve af sammen med deres forældre.

- Vi har erfaret, at LivredderPatruljen er en god måde at få børn og deres forældre til at tale om, hvad man skal huske på, når man er i og ved vandet. Børnene har en sjov og samtidig lærerig eftermiddag i selskab med andre børn, hvor de får lov til at være med til aktiviteter, der sætter fokus på livredning og gode baderåd, siger René Højer, programchef for sikkerhed i TrygFonden.

- Børnene plejer at hygge sig med aktiviteterne, og forældrene kan faktisk også lære noget. Eksempelvis at rådet om ikke at gå i vandet, lige efter man har spist, blot er en myte, og at man bør huske på, at det er langt bedre at holde øje med sine børn i vandet, end at nøjes med at iagttage dem fra vandkanten, siger Anders Myrhøj, chef for drift og sekretariat i TrygFonden Kystlivredning.

Børnene får et diplom, hvor det bliver noteret, hver gang de har gennemført en livredderaktivitet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...