Lørdag blev Danmark Dejligst afviklet for femte gang i Frederikshavns nordby. Det dejlige vejr var perfekt til en hyggelig og afslappet havefest for hele familien i Plantagen. Og der blev hygget på tæpper og medbragte stole til en masse god musik.

På scenen kunne man opleve Flow, Zididada Band, Boilers Band, Anne Møller, Bo Evers og til sidst det lokale band Mellem Os, som sluttede festen.

Der var masser af muligheder for at få stillet sult og tørst og børnene kunne lege på Plantagens store legeplads og på de opsatte hoppepuder mens forældrene slappede af.

I år havde Rikke Nielsen og Karina Raun valgt at stå fuldstændig for arrangementet og sådan vil det også blive fremover. Næste år vil det hedde ”Musik i Plantagen” og dermed ikke være en del af Danmark Dejligst. Det giver større handlefrihed og mulighed for at støtte mere lokalt. I år vil Hospice Vendsyssel støtteforening fx modtage en del af et eventuelt overskud.

- Jeg husker selv når jeg var med mine bedsteforældre til parkunderholdning, og vi vil gerne prøve at genoptage nogle af de hyggelige traditioner med musik i Plantagen og Møllehuset. Vi er i dialog med flere lokale musikere som gerne vil være med, men det kræver at forholdene med vand, el, kloak og toiletter bliver forbedret fortæller Rikke Nielsen.

Hun kan også allerede nu afsløre at datoen for Musik i Plantagen næste år bliver den 1. august og at hovednavnet allerede er booket – men hvem det er, forbliver indtil videre en hemmelighed.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...