Sæt gang i din slægtsforskning

FREDERIKSHAVN: Din slægt har betydning for din identitet. Den er nemlig med til at forklare, hvordan du er havnet på netop dette sted i historiens gang. Viden om slægter anvendes også i praktiske formål såsom retspraksis om arveret eller ægteskab mellem søskende. Hvis du er nysgerrig på din egen historie, så har du nu muligheden for at deltage i slægtsforskning på Frederikshavn Bibliotek.

Hvem er du?

Hvad gemmer historien om din familie? Blåt blod, brutale skæbner, dunkle mysterier, eller eventyrlige rejser på tværs af kontinenter.

Arkivar Erik Christensen og Poul Rughaven fra Slægts- og Lokalhistorisk Forening samt Frederikshavn Stadsarkiv er eksperter på området, og nu afholder de åben ”Slægtsforskning” på Frederikshavn Bibliotek.

Hver gang indledes med et oplæg og bagefter er der hjælp til konkrete teknikker, arkivadgang og historiske forhold.

Kurset egner sig til alle niveauer, det er gratis at deltage og man kan bare møde op. Det anbefales dog, at man medbringer en bærbar computer, iPad eller tablet.

Forårets Slægtsforskning finder sted over tre onsdage med første gang 13. februar, herefter den 13. marts og sidste gang onsdag den 10. april.

Alle gange i tidsrummet fra klokken 19 til 22 på Frederikshavn Bibliotek.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...