Rikke Winckler giver input til hvordan man undgår de tilspidsede situationer

FREDERIKSHAVN: Hvem kunne ikke tænke sig at få en hverdag med børn til at flyde med mere kærlighed og guidanse i stedet for surhed og råb?

Foredraget ”Hvis ikke skældud – hvad så?”, torsdag 28. november, kl. 19.00, på Frederikshavn Bibliotek, viser dig nye veje at gå, så hverdagen bliver lettere og sjovere.

Hvordan får vi børnene til at lytte, samarbejde og respektere os? Vi har ikke lyst til at skælde ud på vores børn, men alligevel falder vi i gang på gang. Måske mest fordi vi ikke ved, hvad vi skal gøre i stedet for? Det meste af det, små børn får skældud for, kan de rent faktisk ikke gør for.

Aftenens gæst pædagog, coach og psykoterapeut Rikke Winckler giver et indblik i facts om barnets udvikling, herunder hjernen, hvilket er med til at vi får en bedre forståelse for, hvad vi reelt kan forvente og forlange af det lille barn.

Rikke Winckler giver masser af forslag og eksempler fra hverdagen, og masser af input til at behandle børn værdigt, samtidig med at vi som forældre har lederskabet i familien.

Helt konkret får aftenens deltagere syv genveje til at undgå skældud og få hverdagen til at flyde med mere kærlighed og guidanse i stedet for surhed og råb.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...