På Ålbæk Bibliotek torsdag den 27. februar kl. 19.00 fortæller Familien Rosentoft om deres to års sejlads med familien, og om måden de nu lever deres liv på, efter de er vendt hjem.

Beslutningen, om at bytte en travl hverdag ud med mere tid med hinanden, blev truffet en efterårsaften i 2015, og så gik det ellers løs med alle de praktiske foranstaltninger.

Familien Rosentoft fortæller om deres to års sejlads med tre børn og en lille bådbaby født i Caribien i 2018. Hør om deres rejseeventyr og udvikling både som individer og som familie. Det er en rejse ud i verden i tæt kontakt med indianere, saltvandskrokodiller og en masse åbne døre, hvor de møder andre kulturer og mange spændende mennesker. Familien viser også smukke billeder fra deres rejse.

Du kan blandt andet blive klogere på deres overvejelser, og på om det mon er noget for dig og dine nærmeste. Familien Rosentoft håber at kunne inspirere flere til at tage stilling til deres liv, og til at turde bryde med en norm, der dikterer travlhed og alt for lidt tid til det vigtige. De vil gerne skubbe til drømmene – også dem, der ikke handler om at sejle væk i to år. Det handler om at vælge tiden og ungerne, mens tid er.

Drømmer du også om at gøre noget andet og prioritere familietiden, mens du kan?

Så invester et par timer af din dyrbare tid i dette foredrag - om at bytte en travl hverdag ud med mere familietid.

I samarbejde med AOF - Nord.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...