Foreningen Læsehunde gæster Frederikshavn

FREDERIKSHAVN: Har dit barn læseudfordringer eller mangler dit barn motivation til at fordybe sig i ordenes fortryllende verden?

Så kom forbi Maxi Zoo i Frederikshavn i uge 32 og 33. Her vil de søde hunde fra Foreningen Læsehunde stå klar med lyttende øre og hjælpe til en behagelig læsestund for dit barn.

Der findes ikke noget mere magisk end at kunne forsvinde væk i bøgernes eventyrlige verden - ikke mindst når man netop har knækket koden til at læse. Desværre har hele 15% af danske skolebørn læseudfordringer eller manglende motivation til at læsetræne, men det er der heldigvis råd for. Foreningen Læsehunde besøger i uge 32 og 33 Maxi Zoo i Frederikshavn, hvor der i butikken vil være mulighed for at høre mere om de spændende læsetilbud og måske endda prøve at læse for de søde vovser. De lyttende hunde og ejerne tilbyder en tryg og hyggelig læsestund for børn fra 1. til 5. klassetrin, der har brug for en god oplevelse med at læse. De søde hunde vil hverken rette eller dømme men blot lytte til dit barn og dermed tilbyde en tryg læsestund. Efterfølgende vil der være tid til hygge med godbidder til både fire- og tobenede, ligesom dit barn vil få en lille gave med hjem som tak for den hyggelige stund. Derudover vil I gå hjem med en idé om, hvordan I kan få glæde af et læseforløb med de søde og lyttende hunde fra Foreningen Læsehunde.

Vil du og din hund hjælpe?

Har du og din hund lyst til at hjælpe børn med vanskeligheder, så vil der i uge 32 og 33 også være mulighed for at få information om, hvordan det kan blive muligt. Her vil Foreningen Læsehunde stå klar til at fortælle om, hvordan du og din hund kan blive en del af foreningen - ligesom det vil være muligt at få et indblik i, hvordan du og din hund kan blive klædt på til at støtte og opmuntre børn med læsevanskeligheder.

Mød Foreningen Læsehunde og de søde og lyttende vovser, når de besøger Maxi Zoo i Frederikshavn på følgende datoer: Tirsdag 7. august fra klokken 10 til 12, lørdag 11. august fra klokken 10 til 12, tirsdag 14. august fra klokken 15 til 17 samt lørdag 18. august fra klokken 10 til 12.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...