Da Betina Munk fra Jerup fandt ud af, at hun ikke kunne tåle gluten, ændrede hun sin livsstil og lever nu et liv 100% uden gluten. Det er der kommet kogebogen: ”Glutenfri livsstil” ud af.

Der gik lang tid, før Betina Munk fandt ud af, at hun ikke kunne tåle gluten. I mange år led hun af mavesmerter, og da hun endelig fik konstateret intolerance over for gluten også kaldet cøliaki, var der mange brikker, som faldt på plads. – Der kom en forklaring på mine symptomer, og jeg tror måske, at jeg har haft cøliaki hele livet, fortæller Betina Munk.

Den nye viden førte til en kæmpe livsstilsændring, og i dag lever hun 100% uden gluten. Hun begyndte for alvor at undersøger alverdens ingredienser inden for det glutenfrie område og fandt frem til dem, hun synes bedst om.

Kogebog

Betina Munk har samlet mange af sine opskrifter i en kogebog, som udkom i juni måned, og bogen fik en flot modtagelse. – Jeg er overbevist om, at jeg kunne have sparet min krop for meget stress og mange af de følgesygdomme, jeg har i dag, hvis jeg havde fået konstateret cøliaki tidligere i mit liv. Siden 2016, hvor jeg begyndte at leve 100 procent glutenfrit, er mine symptomer stærkt reduceret og til tider helt væk, fortalte Betina Munk i forbindelse med sommerens bogreception.

Torsdag den 12. september, kl. 19.00-21.00, fortæller Betina Munk på Sæby Bibliotek om sin vej til et glutenfrit liv. Aftenen byder også på tips og tricks til lækker mad, og mens hun fortæller om sin vej til et glutenfrit liv, bliver der også plads til små smagsprøver på Betinas lækre retter. Læs evt. mere på betinamunk.dk

Billetterne finder du på bibl.frederikshavn.dk under Det sker.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...