Skuespilleren Caspar Philipson, der medvirker i "Historien om Købstaden", topper Ugens VIP-liste

FREDERIKSHAVN: Timingen er noget nær perfekt.

Tre weekender i september løber det historiske spil "Historien om Købstaden" over scenen ved Krudttårnet som en del af fejringen af Frederikshavns 200-års købstadsjubilæum.

På rollelisten er blandt andre Jimmy Jørgensen og Caspar Philipson, og sidstnævnte er lige nu hottere end gennemsnitstemperaturen for en historisk hot juli måned i Danmark.

Skuespilleren Caspar Philipson er højaktuel som superskurken i den nye Mission Impossible-film "Fallout", hvor han spiller over for Tom Cruise - og her i uge 31 topper han VIP-listen over de 10 mest eftertragtede personer.

JFK og Mission Impossible

Efter mange år som skuespiller på teater og i mindre roller i dansk film, fik Caspar Philipson for alvor hul igennem til udlandet, da han i 2016 spillede rollen som den amerikanske præsident John F. Kennedy i den prisvindende film "Jackie", hvor Natalie Portman spillede præsidentfruen.

I Mission Impossible-filmen ’Fallout’, står han ansigt til ansigt med Tom Cruise i rollen som en skummel sælger af plutonium. Filmen har premiere i denne uge, men fra den 13. september og tre weekender frem står han altså på scenen ved Krudttårnet i "Købstaden", som er blevet til i et kreativt samarbejde mellem idémanden Jan Michael Madsen og komponisten Mathias Madsen Munch og Claus Reenberg, der også var med til at sikre gennemførelse af I Love it-koncerten i Aalborg sidste år.

VIP Listen

Ugens VIP Liste præsenteres hver mandag af PB ACTION Fest & Eventbureau.

Listen viser de 10 mest eftertragtede personligheder, som vil skabe stor medieomtale, hvis de møder op ved kulturbegivenheder, som f.eks. VIP galla-premierer, ferniseringer og indvielser i den kommende uge.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...