Donation: HXE-ringen uddelte penge

Tirsdag aften 26. marts overrakte formanden for kvindenetværket HXE-ringen, Pia Degn, en check på 3000 kroner til foreningen ”Etableringshjælp for voldsramte kvinder”.

Samtidig benyttede HXE’ne lejligheden til at have egne, personlige gaver med til foreningen, der hjælper kvinder med praktiske ting som møbler, tøj, køkkengrej, legetøj og lignende, når de skal flytte ud af krisecenteret.

Det er Susanne Wennerwald og datteren Sara Josefine Børjesson, der står bag foreningen, som hjælper kvinder på fode igen efter et ophold på et krisecenter. Foreningen har eksisteret i knap to år og har med donationer fra både private, virksomheder og organisationer allerede hjulpet en række kvinder med de mest basale ting i forbindelse med, at kvinderne flytter til egen bolig efter at have boet på krisecenter.

I forbindelse med overrækkelsen af gaverne og donationen fortalte Susanne Wennerwald om etableringshjælpens frivillige arbejde og om den glæde og energi, det giver at se de glade modtagere af lige fra tøj og sengetøj til møbler og køkkengrej.

HXE-ringen er et netværk af kvindelige ledere, og den uddeler hvert år en donation til et godt formål.

- Vi synes, at menneskene bag ”Etableringshjælp for voldsramte kvinder” gør et stort og vigtigt stykke arbejde, som vi gerne vil bakke op om, siger Pia Degn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...