Åbningen af nyt center retter sig også mod kunder i hele Jylland plus i Norge og Sverige

FREDERIKSHAVN: Lyd- og Billede Specialisten i Maigårdscentret der i forvejen er kendt for sit brede udvalg af hifi- og tv udstyr, åbnede i fredags en ny afdeling med hifi-grej i den helt tunge ende.

- I forbindelse med, at et af vores hovedmærker Loewe gik i betalingsstandsning, og efterfølgende blev rekonstrueret, valgte vi at flytte Loewe til en shop-i-shop afdeling i stedet for i en separat butik.

- Det gav plads i det tidligere Loewe Gallery, til at etablere en ny butik rettet mod high-end hifi-markedet fortæller Ronni Pedersen, som er ny leder i afdelingen.

Hifi Center Jylland kan præsentere udstyr fra bl.a. Elac, Gamut, Nordost, Moon, JBL, Yamaha, Michi og mange andre spændende mærker.

Der kan sammensættes anlæg startende til priser fra 15.000 og helt op til det absolut dyreste grej. Til åbningen var der blandt andet mulighed for at lytte til et anlæg i en prisklasse på omkring 2 millioner.

- Vi har set at der er stor interesse for det bedre hifi-grej, og selvom vi har rigtig mange gode kunder i Frederikshavns området, er det selvfølgelig ikke nok til sådan en special-afdeling.

- Vi markedsfører os ned i landet til omkring Århus og derudover også i Sverige og Norge.

- Vi ser Frederikshavn som et smørhul for kunderne i Norden, og der er rigtig mange der gerne vil rejse langt, for at få lov til at høre forskellige mærker, inden de beslutter sig for at investere i nyt anlæg.

Vi havde planlagt åbningen længe, men p.g.a Coronakrisen dæmpede vi vores markedsføring i forbindelse med åbningen, så der ikke ville komme for mange til butikken.

- Vi forbereder os nu på, at kunne betjene kunderne på distancen. Vi tilbyder bl.a. rådgivning og hjemmebesøg via Facetime eller anden videokonference, så vi kan løse kundernes behov her fra.

Et andet nyt tiltag, er en tegnestue, hvor vi kan hjælpe kunderne med indretning og tilpasning af lyd- og billede udstyret til hjemmet fortæller Laust Nielsen, som er indehaver af de tre butikker i centret: Hifi Center Jylland, LBS-B-O Frederikshavn som er et B&O center samt Lyd- og Billede Specialisten som har shop-i-shop afdelinger for bl.a. Loewe, Sony og Samsung.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...