Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn kommune holdt tirsdag aften den 16. juni en velbesøgt ekstraordinær generalforsamling på Hotel Herman Bang i Frederikshavn. Formålet var at få vælgerforeningens godkendelse af yderligere kandidater til kommunalvalget til næste år.

Efter præsentationen af kandidaterne blev alle valgt med klapsalver.

- Jeg glæder mig over, at vi allerede på nuværende tidspunkt har samlet den indledende del af vores hold, der vil blive yderligere suppleret i løbet af året, oplyser partiets spidskandidat John Lamp Henriksen.

De valgte er lektor på businessuddannelserne ved UCN, Peter Laigaard fra Strandby. Forhenværende rektor ved Frederikshavn Gymnasium Inge Carlé fra Sæby. Marketing specialist og ejer af virksomheden Bizon, Per Allerup fra Gærum og smed, Thomas S. Jensen fra Aalbæk.

John Lamp Henriksen udtaler, at det er velkvalificerede kandidater som i forhold til deres faglige viden og personlige kompetencer kan være med til at styrke den konservative profil i kommunen.

Hele bestyrelsen for den Konservative Vælgerforening er yderst tilfreds med de nye kandidater og formand

Tomo Kijanovic siger:

” Det glæder os meget, at vi allerede nu har samlet et stærkt hold af kandidater og vi arbejder stenhårdt videre med at kan præsentere yderligere kandidater til den kommende kommunevalg”

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...