Blå Kors i Frederikshavn og Sæby inviterer til en aften med Jakob Haugaard

FREDERIKSHAVN/SÆBY: Der bliver tid til humor, alvor og fællessang, når Blå Kors Genbrug 26. marts inviterer seniorer til foredrag med skuespiller, sanger og tidligere politiker Jacob Haugaard i Sæby.

- Jeg elsker genbrug. Ja, i mange år elskede jeg også misbrug.

Sådan siger komiker, sanger og tidligere politiker Jacob Haugaard, da han introducerer foredraget ”I medgang og i modgang”. Og med den sætning lægger han op til en festlig eftermiddag, hvor de alvorlige emner vil blive krydret med Haugaards helt særlige humor og syn på livet.

- Jeg elsker Blå Kors

Blå Kors Genbrug har inviteret Jacob Haugaard til at holde et gratis foredrag for seniorer på Hørby Efterskole i Sæby den 26. marts 2019. Han har en personlig passion fra genbrug, og det gælder særligt hans meget farvestrålende genbrugshabitter - så mon ikke han vil snakke lidt om dem denne eftermiddag?

Han elsker at besøge Blå Kors’ genbrugsforretninger, og så ser han meget frem til foredraget:

- Jeg elsker Blå Kors. Jeg kommer der tit for at lede efter ting til min samling af ragelse. Jeg elsker gamle ting. Og så synger jeg selvfølgelig ”Hammer hammer fedt” og ”Haveje” og lidt af hvert.. Så vi skal have en rigtig hyggelig eftermiddag. Vi seees.

Hurra for frivillighed

Blå Kors er i øjeblikket på jagt efter flere frivillige i Frederikshavn og Sæby, hvor der er fokus på, hvordan arbejdet kan skabe glæde og lykke i ens seniorliv.

Kirsten Nørlund, som er områdeleder i Blå Kors Genbrug, håber, at mange har lyst til at deltage og samtidig høre om muligheden for at blive frivillig i en af Blå Kors’ genbrugsbutikker:

- Som frivillig i Blå Kors får du rig mulighed for at styrke dit netværk ved at blive en del af et arbejdsfællesskab, som på landsplan tæller 2100 frivillige. Der er plads til alle, og vi finder noget, der passer til netop ham eller hende, siger Kirsten Nørlund.

Hør mere om at blive frivillig i Blå Kors’ genbrugsbutikker til informationsmøde den 4. april 2019 klokken 11.00 i Blå Kors’ genbrugsbutik Sæbygårdvej 2, 9300 Sæby og klokken 14.00 i Blå Kors’ genbrugsbutik på Hjørringvej 143, 9900 Frederikshavn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...