Frederikshavn Bibliotek og Spar Nord giver råd og vejledning om at få råd til at blive gammel

FREDERIKSHAVN: Har du råd til at blive gammel - ellers kan du blive klogere onsdag 27. februar klokken 19.30 til 21 på Frederikshavn Bibliotek.

Hvilke faktorer spiller ind, når du nærmer dig eller allerede er nået ind i den såkaldte tredje alder? Er din økonomi robust nok til at fortsætte en aktiv livsstil, og kan du stadig opretholde de vante levestandarder? Hvordan er mulighederne for at låne penge, hvis det bliver aktuelt? Er der behov for at foretage noget i forhold til pensionsordninger, opsparing eller investeringer?

Vi bliver heldigvis ældre og ældre, og det er jo dejligt. Udfordringen i det, er jo at det også stiller seriøse krav til kommende pensionister at skulle leve længere uden at have en månedlig lønindkomst, der skal dække denne ”ekstra periode”.

Vi vil gerne fortsætte med en aktiv livsstil i den tredje alder og opretholde vante levestandarder, hvor der også er plads til restaurantbesøg, vin til maden, rejser m.v.

Frederikshavn Bibliotek har i samarbejde med Spar Nord tilrettelagt en aften, hvor du kan få råd og vejledning til, hvornår du kan gå på pension og om, hvordan din økonomi bliver pensionsklar.

Det er et helt uforpligtende møde, og hvis du har et par spørgsmål, der trænger sig på, så bliver der også lejlighed til at stille dem.

Der er fri entré, men biblioteket vil gerne have en tilmelding på bibl.frederikshavn.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...