Havde planlagt efterløn, men nu udvider Eurotourist medarbejderstaben med netop Hans Berthelsen

FREDERIKSHAVN: Egentlig var han gået på efterløn, men for at citere H.C. Andersen så er at rejse jo at leve - og det mål har Hans Berthelsen nu genfundet som rejsekonsulent hos Euro Tourist i Aalborg.

Hans Berthelsen har over 40 års erfaring i rejsebranchen og skal være med til at udvikle Euro Tourists allerede velfungerende grupperejseafdeling.

Med den nye nedarbejder kommer bureauet også til at stå stærkt i den stigende efterspørgsel efter firma- og foreningsture, og når det kommer til færdigpakkede, individuelle ferierejser – begge er rejsetyper, hvor Hans Berthelsen har haft sin opmærksomhed de sidste mange år.

Euro Turist har hidtil mest beskæftiget sig med at arrangere rejser for alle typer grupper, såvel ungdoms- som voksengrupper. Eksempelvis er de førende indenfor studie- og skolerejser til såvel danske som norske skoler, samt korps-rejser for norske skoleorkestre, hvilket er et overraskende stort marked.

- Selvom vi har haft meget fokus på grupperejser, har vi også gennem alle årene lavet rigtig mange almindelige rejser rundt i hele verden. Jeg er sikker på, at ansættelsen af Hans vil være med til at styrke den sidste del og tilføre en masse nye, spændende aktiviteter, rejsemål og ekspertise, siger bureauejer Eigil Frost.

Hans Berthelsen kender Eigil Frost fra gamle dage - helt tilbage fra dengang de begge helt nye i rejsebranchen.

- Faktisk har vi kendt hinanden siden vi var på vores første studietur ”Vänern rundt” tilbage i 1973, husker Hans Berthelsen.

- Så da Eigil Frost spurgte, om det ikke var ved at være tid til at arbejde sammen, kunne jeg ikke sige nej. Jeg glæder mig til at trække min erfaring med ind i en sund og spændende virksomhed.

Hans Berthelsen har lang erfaring i rejsebranchen.

Han startede som elev i det hedengangne Sessan Linjen i 1973 og var der, indtil det blev overtaget af Stena Line.

Siden var han i ca. 25 år bureauchef hos FDM travel i Frederikshavn og Aalborg, og de seneste 10 år har han arbejdet som bureauchef hos Samson Travel i Frederikshavn.

Euro Tourist blev startet af Eigil Frost i 1982 og har gennem årene opbygget et stort kendskab til rejsebranchen og talrige kontakter til såvel leverandører og kunder.

Bureauet beskæftiger i dag foruden indehaveren tre rejsekonsulenter samt 1 elev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...