Jørgen Nielsen laver hole in one i Sæby Golfklub. Tidl. Mazdaforhandler Jørgen Nielsen, der også er en af drivkræfterne bag etableringen af Sæby Golfklub tilbage i 1989 spiller golf flere gange ugentligt på højt niveau, og har gjort det siden begyndelsen af 1980’erne. Dog hører det til sjældenhederne at man som golfspiller slår det helt perfekte slag – det såkaldte hole in one. Men i dag var undtagelsen, og tirsdag den 13. august 2019 lavede Jørgen Nielsen hole in one på Sæby Golfklubs hul 6, - et 130 meter langt par3hul, hvor man bl.a. slår henover en sø for at ramme i den kun 10,2 cm brede hulkop.

Jørgen Nielsen var i selskab med sine gode venner og golfmakkere på runden i anledningen af Søren Rasmussens fødselsdag, og Søren så også bolden gå direkte i hul hvorefter de 4 jublede højt, så både banepersonale og øvrige golfspillere på banen kunne juble med, og på en travl formiddag med 93 golfspillere derude var der nok at juble med.

Det er 3. gang i Jørgens mangeårige golfkarriere, at han er så dygtig/heldig at prøve det, – sidst var 15 år siden, også på hul 6 i Sæby Golfklub, og derinden i juni 1985 på Hvide Klits daværende hul 16. Og han var ventet i klubhuset efter runden, hvor Dannebrog var hejst og en god 12 års whisky klar til at skåle for den imponerende indsats. Whiskyen er sponsoreret af Spar Nord Sæby.

Det er årets 3. hole in one i Sæby Golfklub i år:

12. maj 2019 hul 6 Inger Hüttel, Sæby Golfklub

1. juli 2019 hul 16 Carsten Kirkegaard, Sæby Golfklub

13. august hul 6 Jørgen Nielsen, Sæby Golfklub

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...