På bibliotekerne i Frederikshavn Kommune bringer vi på trods af Covid-19 ægte Halloween-gys og gru ind i børnenes liv i uge 44. Det vil flyde med blod, plastic-hugtænder, flagermusvinger, spindelsvæv og mange flere gruopvækkende ting, når vi giver alle børn muligheden for at lave uhyggelige uhyrligheder.

Udover bogudstillinger for både børn og voksne, hvor I kan finde inspiration til den næste gyselige bogoplevelse, gentager vi bibliotekets succes fra efterårsferien. Normalt benytter ekstra mange sig af bibliotekernes aktiviteter i uge 42, men da Covid-19 i år har sat en stopper for en del af det, har vi været nødt til at tænke i andre baner.

”I efterårsferien havde vi stor succes med at udlevere kreativitets-poser med forskellige materialer, så børnene kunne lave deres egne ’helterullinger’ derhjemme. Og der var stor efterspørgsel, for vi uddelte 200 krea-poser, og vi har fået glade og begejstrede tilbagemeldinger fra børnene ”, fortæller kulturformidler Stephanie Ann Nielsen.

Vi viderefører derfor successen til Halloween, hvor børn i alle aldre kan hente en kreativitets-pose med alskens klamme uhyggeligheder, så de kan lave en skræmmende edderkop, en lanterne eller et uhuuuuuuuyggeligt spøgelse. Vi hjælper jer også godt i gang med selv at lave uhyggelighederne via en video på vores Facebook-side.

Krea-pose og gyseligheder

Hent Halloween-krea-posen fra mandag den 26. oktober på alle kommunens biblioteker. Vi udleverer poserne efter først-til-mølle-princippet, og vi håber, at der er nok til alle.

Med afsprittede hænder og afstand til andre, kan I også snuppe en runde mellem reolerne – måske støder I på en frygtindgydende bog, et gruopvækkende spil, en gyselig gyserfilm eller en rædselsvækkende tegneserie, som I kan låne med hjem for at gøre Halloween ekstra uhyggelig.

Biblioteket er åbent

Biblioteket følger alle retningslinjer fra Sundhedsmyndighederne. Der er sprit til hænderne, afstandsmærker på gulvet og vi har tilpasset indretningen, så den lever op til retningslinjerne ift. afstand.

Alt sammen for at give dig en tryg og sikker oplevelse, når du besøger dit bibliotek – også selv om det er uhyggeligt, gruopvækkende og skræmmende til Halloween.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...