På lørdag den 31. august kl. 10.45-11.30 starter Frederikshavn Skøjteforenings Skøjteskole igen op med træningen i Iscenter Nord, og alle nye medlemmer er meget velkommen til at kigge forbi i hal 2. Der er altid 2 gratis prøvetimer, og klubben har hvide kunstskøjter, der kan lånes, så det er bare at møde op.

På FSF’s skøjteskole er der både de børn, som er helt nye på skøjter, men også dem, som er let øvede, og der er små børn helt ned til 3-4 år. I FSF er man så privilegeret, at der ud over træner Kristin Hafborsdottir er så mange dygtige ældre skøjteløbere, som giver en hånd med på Skøjteskolen, så dem, der i starten er meget usikre på skøjterne, altid har én at støtte sig til.

Har man ikke mulighed for at kigge forbi på lørdag, kan man også bare møde op én af de andre træningsdage. Udover hver lørdag kl. 10.45-11.30, vil der også være træning hver onsdag kl. 16.45-17.30.

Hvis man er meget usikker på skøjterne, er det en god ide at medbringe en cykelhjelm i starten, og man skal gerne have lidt varmt tætsiddende tøj på samt altid huske fingervanter.

Ved yderligere spørgsmål kan man kontakte formand Jesper Severinsen på formand@fsfs.dk eller næstformand Camilla Thomsen på naestformand@fsfs.dk.

I FSF glæder man sig rigtig meget til at en ny sæson og til at møde alle de nye børn, der har lyst til at lære at stå på kunstskøjter og til at blive en del af den skønneste forening, hvor der ud over skøjteløbet er stor fokus på det sociale. Alle hygger sig med alle - store og små - og udover at lære at stå på skøjter får man mulighed for at deltage i alle de andre aktiviteter, der bliver tilbudt i løbet af sæsonen såsom fastelavn på is, familie med på is, juleklip og juleshows.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...